Galerie foto. RAZIE LA CONSTANŢA! Şoferii beţi sau drogaţi, în vizorul poliţiştilor

151
Polițiștii rutieri constănțeni, sprijiniți de polițiști rutieri ai Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și ai altor inspectorate de poliție județene din țară au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan. Astfel, în noaptea de 14 spre 15 august, peste 1.200 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest și drug-test.


În urma activităților, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, dintre care 17 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune), conducătorilor auto fiindu-le reținute, în vederea suspendării, permisele de conducere.

De asemenea, au fost retrase trei certificate de înmatriculare.


Totodată, polițiștii rutieri au constatat 21 infracțiuni, dintre care 14 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, două pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și două pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.


La acțiune au participat și echipaje canine din cadrul Centrului Chinologic „Dr.Aurel Greblea" Sibiu și ale Gărzii de Coastă Constanța.

Prinşi drogaţi la volan, inclusiv cu substanţe de mare risc

În jurul orei 23.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. Asupra conducătorului auto a fost găsită o folie cu substanță vegetală.


În jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


În jurul orei 00.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru metamfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


În jurul orei 1.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia,în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


În toate cauzele, au fost întocmite dosare de cercetare penală.Pagina a fost generata in 0.3603 secunde