Studenţii de la Universitatea Ovidius Constanţa, faţă în faţă cu poliţiştii

243
Studenţii de la Universitatea Ovidius Constanţa, faţă în faţă cu poliţiştii - img20220517wa0011-1665052206.jpg
Anul universitar a început, motiv pentru care poliţiştii din Constanţa, ajutaţi de materiale didactice, le-au prezentat studenţilor informaţii despre violenţă, în toate formele sale, respectiv sfaturi despre cum să nu devină nici victime, dar nici abuzatori.


„Poliţiştii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității le-au prezentat studenților și cadrelor didactice din cadrul Universității Ovidius Constanța aspecte legate de formele de manifestare a violenței, atât în mediul universitar, cât și în familie, precum și modalități de prevenire și gestionare a manifestărilor agresive. Astfel, aceștia au aflat care sunt riscurile la care se expun în momentul comiterii de infracțiuni pe linia violenței domestice, precum și la ce mijloace de protecție pot apela victimele acestui gen de infracțiuni.”, transmit reprezentanţii Poliţiei Constanţa.


Din dorința de a eficientiza mesajul, polițiștii au distribuit materiale cu caracter preventiv și sfaturi utile, postând totodată, în locuri vizibile, afișe cu recomandări și numere de telefon la care pot apela victimele.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7497 secunde