PERCHEZIȚII DIICOT în Constanța: 2,7 kilograme de cannabis, ASCUNSE ÎN BUTOAIE

294

Articole de la același autor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea unui inculpat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. Potrivit anchetatorilor, începând cu luna septembrie 2022 şi până în prezent, inculpatul a comercializat, în repetate rânduri, pe raza județului Constanța, droguri de risc (canabis). În urma celor patru percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de joi, 2 februarie, a fost identificată și ridicată cantitatea de aproximativ 2,7 kilograme de canabis și două dispozitive de mărunțire. Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.

Vineri, 3 februarie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5128 secunde