Momente de panică pe plajă! Câine din rasa Amstaff, dezorientat printre turiști, fără botniță!

2619
Momente de panică pe plajă! Câine din rasa Amstaff, dezorientat printre turiști, fără botniță! - whatsapp-image-20230717-at-11210-1689592358.jpeg
Astăzi, 17 iulie, în jurul orei 10.00, jandarmii Grupării Mobile Constanța aflați în serviciu pe raza stațiunii Vama Veche au fost informați de către un turist cu privire la un câine cu potențial agresiv care aleargă liber pe faleza stațiunii și sperie turiștii. Trecând la verificarea informației, în scurt timp jandarmii au identificat un câine din rasa Amstaff care alerga dezorientat pe plaja printre turiștii, fără a avea lesă sau botniță și au reușit să îl îndepărteze din zonă.
 

Câinele a fost transportat la sediul Poliției Vama Veche cu ajutorul unei mașini aparținând Poliției Române dotată cu cușcă și predat mai apoi Serviciului Public de Ecarisaj din cadrul Primăriei Limanu, unde urmează realizarea cercetărilor ce se impun pentru găsirea și tragerea la răspundere a proprietarului, dacă situația o va impune.


Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, să nu ezitaţi să vă adresaţi cât mai repede celui mai apropiat echipaj de jandarmi sau să apelaţi numărul unic de urgenţă „112”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5263 secunde