Jandarmii din Constanţa, pregătiţi pentru minivacanța de Sfânta Maria: "Vă rugăm să țineți cont de următoarele recomandări"

627
Jandarmii din Constanţa, pregătiţi pentru minivacanța de Sfânta Maria:
În perioada 11 – 15 august, pe timpul minivacanței prilejuite de sărbătoarea creștină „Adormirea Măicii Domnului”, peste 130 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța vor acționa zilnic în stațiunile turistice de pe litoralul Mării Negre, în municipiul Constanța, dar și pe plajele protejate Vadu și Corbu pentru respectarea normelor de conviețuire socială.


"Totodată, ne vom asigura că cei care aleg să participe la evenimentele cultural artistice ce se vor desfășura în stațiunea Mamaia - Piațeta Perla sau în Vama Veche - Festivalul „Sunset”, vor fi în siguranță", spun oamenii legii.


De asemenea, marți, 15 august, peste 150 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării activității de sărbătorire a „Zilei Marinei Române” care va avea loc pe Faleza Cazino din municipiul Constanța, între orele 07.00 și 15.00.


Efectivele Grupării Mobile Constanța se vor afla la datorie și alături de colegii jandarmi din cadrul Inspectoratelor Județene Ialomița și Tulcea, în municipiul Slobozia pe timpul defășurării Festivalului „Ziua Romilor Ialomițeni”, iar în municipiul Tulcea la evenimentul „Tulcea Fest”.


"Menționăm că activitățile desfășurate de către jandarmi au un caracter proactiv, concentrându-și eforturile pe respectarea regulilor de comportament în societate, identificarea persoanelor care desfășoară activități ilegale, precum și pe o gestionare rapidă a oricăror fapte antisociale.


Pentru evitarea oricăror probleme, vă rugăm să țineți cont de următoarele recomandări:


 Nu vă lăsați copiii nesupravegheați.


 Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când vă aflaţi în mulţime.


 Nu răspundeţi la provocări cu violenţă şi încercaţi să evitaţi conflictele.


 Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de jandarmi sau să apelaţi numărul unic de urgenţă „112”.", transmit jandarmii din Constanţa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0639 secunde