Pliculeț ”suspect”, la un șofer de 26 ani, care a refuzat analize biologice

7428
Pliculeț ”suspect”, la un șofer de 26 ani, care a refuzat analize biologice - x-pliculet-suspect-1699260835.jpg

Articole de la același autor

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.

Astfel, în jurul orei 20.30, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism, care se deplasa pe D.N. 39.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 26 de ani, iar, pe locul pasagerului, un bărbat, de 27 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, care a fost înaintat polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, potrivit competenței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.46 secunde