Purtătoarea de cuvânt a Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, prinsă cu droguri. Își ținea stupefiantele în poșetă

3416
Purtătoarea de cuvânt a Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, prinsă cu droguri. Își ținea stupefiantele în poșetă - politie-1700503554.jpg

Articole de la același autor

Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române a fost prinsă cu droguri, duminică dimineață, chiar de un echipaj de Poliție. Sublocotenentul A. C. Bumbac avea în geantă mai multe pliculețe cu un praf alb, despre care anchetatorii bănuiesc că ar fi cocaină. Prinsă în fapt, femeia ar fi aruncat vina pe o prietenă.


Ca o ironie, Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei este chiar structura de intervenție rapidă folosită de procurorii DIICOT în timpul acțiunilor de anihilare a grupărilor specializate în traficul de droguri.


Surse judiciare au dezvăluit că, duminică dimineața, un echipaj al Secției 18 Poliție a oprit un taxi care luase doi pasageri, un bărbat și o femeie, de la un eveniment care avusese loc la Palatul Bragadiru, situat în Sectorul 5, potrivit gandul.ro


Sursele citate au afirmat că femeia avea în geantă mai multe pliculețe din plastic ce conțineau un praf alb, dar și o hârtie care fusese făcută sul, despre care se presupune că fusese folosită pentru prizarea drogurilor.


Femeia ar fi fost identificată drept sublocotenentul A. C. Bumbac, care s-ar fi prezentat drept purtătorul de cuvânt al BSIJ. Tânăra ar fi spus polițiștilor că nu știe ce se află în plicurile respective, deoarece ar aparține unei prietene, care ar fi rugat-o să i le țină la ea în geantă.


Acțiunea BLOCADA este organizată la nivel național, printr-un ordin al conducerii Ministerului Afacerilor Interne, „pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică”.


Jandarmii au confiscat posibilele stupefiante și au întocmit un proces verbal care a fost transmis, mai departe, la Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, unde, sub supravegherea procurorilor DIICOT, va fi demarată o anchetă pentru deținere de substanțe stupefiante.


„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere.
Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.
Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.
Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”, a anunțat Jandarmeria Română.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3103 secunde