Captură impresionantă de droguri. Polițiștii au făcut 200 de percheziții

432
Captură impresionantă de droguri. Polițiștii au făcut 200 de percheziții - perchezitiidiicotsantaj-1702111078.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii şi procurorii au făcut, în perioada 24 noiembrie – 7 decembrie, 200 de percheziţii în cadrul cărora au fost vizate peste 150 de persoane. 
Peste 50 de kilograme de droguri au fost confiscate şi s-au indisponibilizat peste 2 milioane de ţigări şi bani.


”În perioada 24 noiembrie – 7 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 22 de acţiuni operative (dintre care 14 de amploare), pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane şi de migranţi, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri”, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Română.


În cadrul acestora, au fost efectuate 200 de percheziţii domiciliare, fiind derulate activităţi investigative pentru probarea activităţii infracţionale a peste 151 de persoane.


”În cadrul dosarelor penale instrumentate, au fost emise 69 de ordonanţe de reţinere, 68 de mandate de arestare preventivă şi un mandat de arestare la domiciliu. De asemenea, faţă de 13 persoane, a fost luată măsura controlului judiciar”, au mai transmis poliţiştii.


În urma activităţilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 41 de kilograme de cannabis, 14,5 kilograme de alte droguri, dar şi cocaină şi heroină, grindere şi 18 cântare.


De asemenea, au fost indisponibilizate 2.083.840 de ţigarete, peste 3 tone de pesticide, autoturisme, telefoane mobile, laptopuri, arme, muniţie şi bani.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3841 secunde