Acțiunea „BLOCADA” în Năvodari: zeci de persoane amendate

280
Acțiunea „BLOCADA” în Năvodari: zeci de persoane amendate - x-m-blocada-navodari-1692009950.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au continuat, zilele trecute, acțiunea ”Blocada”, având ca scop menținerea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră. Polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor contravenționale și penale la regimul circulației rutiere, asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și combaterea comerțului ambulant. Astfel, au fost legitimate peste 20 de persoane și au fost verificate patru locații publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 de lei, dintre care 15 la Legea 61/1991 și 2 la O.G. 99/2000. De asemenea, conducătorii auto au fost informați cu privire la prevederile Legii nr. 213/2023, intrată în vigoare în luna iulie a.c., potrivit cărora persoanele care conduc fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule sau sub influența alcoolului ori a drogurilor și provoacă accidente rutiere, soldate cu decesul unor persoane, vor fi condamnate la pedeapsa închisorii cu executare.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8997 secunde