Adio mașini înmatriculate în Bulgaria. Sofia schimbă codul rutier

1114
2
Adio mașini înmatriculate în Bulgaria. Sofia schimbă codul rutier - masiniinmatriculatebulgaria81335-1375342448.jpg

Articole recomandate

Autoritățile bulgare vor să-și modifice codul rutier, pentru a sancționa cumpărătorii de mașini înmatriculate în Bulgaria care nu au rezidență în țară și continuă să circule cu plăcuțele de înmatriculare bulgărești, potrivit automarket.ro.




Amatorii înmatriculării automobilelor în Bulgaria vor avea în curând o nouă piedică, informează cotidianul bulgăresc "Monitor". De data aceasta, piedica vine de la guvernul bulgar, sătul de problemele cauzate de șoferiii care "uită" să schimbe actele mașinilor cumpărate de la cetățenii bulgari.


Noua prevedere vizează o amendă de 75 de euro pentru cetățenii străini care nu au reședință în Bulgaria și cumpără o mașină în Bulgaria și nu o înmatriculează în țara de domiliciu în urma dobândirii bunului. Mai mult decât atât, pe lângă amenda propriu-zisă, cetățeanul străin va trebui să predea plăcuțele de înmatriculare bulgărești la Poliția Rutieră, urmând să primească în schimb numere provizorii, care să-i permită circulația vreme de 60 de zile, înainte de a solicita plăcuțe de înmatriculare temporare din țara de domiciliu, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

burn
1 august 2013
hmmm

da da din când in când mai trantiti o avertizare d asta de kkt.va mai crede doar tăriceanu.

Jim
1 august 2013
Artificii !

Mereu numai artificii ba din partea romanilor ba din partea dar NIMENI nu ia masuri. De ce? Pai bulgarii sunt atat de bagati in afacerea asta de la prim ministru pana la ultimul om, banii vin cacalau, nu ar fi retarzi sa-si dea singuri la gioale si sa-si fure singuri ciolanul de la gura. La un calcul simplu : sunt 18 000 de masini in Romania acum nu numere de BG. Inmultiti anual cu (din 2012) asigurarea 250-300 euro plus mai inmultiti inca 30 euro fiecare verificare tehnica. Cati bani vin la buget numai de la romani ? Faceti calcului si aflati :)) Unde mai pui ca banii astia trebuiau sa fie in bugetelele locale din Romania !!!! Dar NUUU, noi ...Gica contra !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5242 secunde