Adolescent de 15 ani, prins cu droguri de mare risc de către poliţiştii locali

217
Adolescent de 15 ani, prins cu droguri de mare risc de către poliţiştii locali - adolescent-15-ani-prins-cu-drogu-1707670829.jpg

Articole de la același autor

Un adolescent de 15 ani a fost prins de către poliţiştii locali din Sectorul 5 având asupra sa droguri de mare risc. La verificări s-a descoperit că deţinea o jumătate de kilogram de canabis, peste 130 de grame de ecstasy, dar şi comprimate de alprazalam.


”Poliţiştii locali G.M şi S.N. din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 5, au depistat, ieri, 10 februarie, în jurul orei 20.45, în timp ce se aflau pe itinerariul de patrulare (Strada Peleaga), un minor în vârstă de 15 ani ce avea asupra sa 5 pungi cu droguri de mare risc (cannabis) cu greutate de aproximativ 500 de grame, 135 comprimate de ecstasy precum şi 3 folii a câte 10 comprimate de alprazalam”, a transmis, duminică seară, Primăria Sector 5.


Instituţia precizează că adolescentul a fost încătuşat şi predat poliţiştilor de la Secţia 18 Poliţie. Ulterior, minorul a fost ridicat de DIICOT.


”Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunţat că poliţiştii locali care l-au depistat pe minor vor fi premiaţi. Edilul le-a cerut tuturor angajaţilor Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 5 vigilenţă maximă în privinţa celor care fac trafic de droguri”, au mai transmis oficialii Primăriei Sector 5.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4674 secunde