Adolescent de 15 ani, reținut pentru furt calificat

269
1
Adolescent de 15 ani, reținut pentru furt calificat - xadolescentde15ani-1645106284.jpg

Articole de la același autor

Un adolescent de 15 ani a fost reţinut de poliţişti, fiind bănuit că ar fi intrat în casa unui bărbat şi i-ar fi furat bani. Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat 3 minori, de 11, 12, respectiv 15 ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 15 spre 16 februarie, în jurul orei 00.30, polițiștii Secției 4 au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul imobilului său, din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras suma de 500 de lei. Deplasați la fața locului, polițiștii l-au surprins, în flagrant delict, pe minorul de 15 ani, imediat după comiterea faptei, asupra sa fiind găsită suma de bani, care a fost predată părții vătămate. Totodată, asupra acestuia a fost găsit și un laptop, a cărei proveniență nu a putut-o justifica.

„În urma cercetărilor, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în aceeași noapte, cei trei ar fi pătruns și în interiorul unei societăți comerciale, iar de acolo ar fi sustras un laptop. Bunul a fost predat persoanei vătămate”, explică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Minorul de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

Comentează știrea

Badea gheorghe
17 februarie 2022
dati dovada de profesionism nu asa dupa ureche.

SPUNETI CUM IL CHIAMA DE UNDE ESTE CINE SANT PARINTII, FACETI TREABA POLITIENESTE, SA STIM SI NOI DE CINE SA NE FERIM.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8365 secunde