Adolescent din Ialomița, arestat pentru un omor comis în Constanța

124
Adolescent din Ialomița, arestat pentru un omor comis în Constanța - 1decembrieomortuzlaadolescent-1385892838.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au dispus, ieri, arestarea preventivă pentru o perioadă de 19 zile, a unui adolescent de 16 ani. Acesta este anchetat pentru omor. 
Potrivit oamenilor legii, în noaptea de miercuri spre joi (27/28 noiembrie) polițiștii din localitatea Tuzla au fost sesizați telefonic prin Serviciul de urgență 112, cum că în incinta unui depozit de lemne fost găsit un paznic, care prezenta urme de violență la nivelul capului. Patrula de siguranță publică deplasată de urgență la fața locului a găsit persoana decedată. 
Demarând cercetările, echipa operativă complexă formată din polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, criminaliști, lucrători ai Secției 3 Rurale Mangalia și un medic legist sub coordonarea unui procuror criminalist au stabilit că, în incinta depozitului, în noaptea respectivă, se aflau în afară de victimă încă patru tineri, printre care și un minor.
Necropsia a scos la iveală că moartea victimei a fost violentă, urmare a unor traumatisme toraco-abdominale. 
"Leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri repetate cu corpuri dure, unele alungite, lovirea de corpuri dure, lovire de corpuri dure/plan dur cu neregularități și prin mecanism de comprimare toracică. Leziunile traumatice s-au putut produce cu puțin timp înainte de deces și au legătură de cauzalitate directă, necondiționată, cu cauza morții. Moartea poate data din data de 27/28.11.2013".
Investigațiile au stabilit că victima și ceilalți tineri au băut împreună, după care s-a iscat o dispută. Altercația spontană, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, a degenerat în acte de violență, spun polițiștii, iar victima a fost lovită de adolescentul de 16 ani cu o bâtă. 
Suspectul a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța pentru comiterea infracțiunii de omor, pe numele său fiind emisă ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 ore, iar ieri acesta a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, care a dispus reținerea minorului pentru 19 zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3641 secunde