Masacru în Constanța: pisici spintecate și cu organele scoase!

2005
11
Descoperire șocantă pe un teren de joacă pentru copii, din municipiul Constanța: cadavrele mai multor pisici au fost găsite spintecate și cu organele scoase. Alarmant este că nu este primul caz din municipiul nostru când animalele fără stăpân

sunt omorâte sadic.

Cruzime dusă la extrem - astfel poate fi descrisă fapta celor care, în noaptea de miercuri spre joi au omorât, în chinuri groaznice, o pisică și pe cei patru pui și le-au aruncat cadavrele pe un teren de joacă din zona Far, din municipiul Constanța.

Descoperirea terifiantă a fost făcută, joi dimineață, de o octogenară din zonă, care obișnuiește să se mai îngrijească de animalele pripășite prin zonă și să le dea de mâncare; tot ea i-a alertat și pe reprezentanții Protecției Animalelor. Pisicile găsite erau înjunghiate, iar o parte dintre ele aveau organele scoase. De altfel, tot bătrâna le-a arătat celor ajunși la fața locului că o parte din intestine erau aruncate în copacii din apropiere.

Criminal sadic sau antrenament pentru câini de luptă?

"Poate pisicile au fost înjunghiate, poate au fost omorâte de câini maidanezi, iar organele împrăștiate de ciori. Se fac cercetări", a precizat Zeadin Murat, reprezentantul Protecției Animalelor.

Cert este, însă, că nu este primul caz de animale ucise cu cruzime, petrecut în ultima perioadă în municipiul Constanța. La începutul săptă-mânii, locatarii din zona Brotăcei au găsit un câine tăiat la gât și pe coapse și lăsat într-o baltă de sânge. "Când am ajuns acolo, câinele dispăruse. Fie făptașii l-au luat, pentru a-și ascunde urmele, fie vreunui binevoitor i s-a făcut milă de el, căci încă nu murise, mi-au spus locatarii, dar era într-o stare foarte gravă", a adăugat voluntarul.

De asemenea, săptămâna trecută, tot în zona Abator, alte pisici au fost găsite spintecate.

Având în vedere că au fost semnalate mai multe cazuri, iubitorii de animale tind mai degrabă să creadă că au de-a face cu niște sadici care omoară animale într-unul dintre cele mai crude moduri cu putință decât ca urmare a unei răfuieli între pisici și câini maidanezi. Nu este exclusă nici posibilitatea, spun oamenii din zonă, ca pisicile să fi fost omorâte, intenționat, de câini de luptă, ca antrenament.

Crimele atroce, chiar dacă nu au avut victime umane, au fost aduse la atenția polițiștilor constănțeni, care au pornit, la rândul lor, o anchetă. De altfel, Zeadin Murat a subliniat că este nevoie de aplicarea de măsuri coercitive pentru ca persoanele care comit astfel de fapte să nu scape nepedepsite!

Pisici otrăvite în subsoluri și câini mâncați de oamenii străzii

Experiența anilor trecuți a demonstrat, însă, că deși există legislație și autorităților le sunt aduse la cunoștință cazurile de animale ucise cu o bestialitate greu de imaginat, nu au fost luate măsuri! Astfel, reprezentantul Protecției Animalelor a fost solicitat, în ultimii ani, după ce au fost găsite pisici și câini cărora li s-a dat foc sau care au fost împușcați. În alte cazuri, "binevoitorii" au zidit găurile de aerisire în subsolurile blocurilor, după ce în prealabil le-au ademenit pe animale în interior și le-au lăsat să putrezească.

"Am găsit pisici stafidite în subsolul unui bloc. La un alt bloc, administratorul le-a pus mâncare, le-a ademenit în interior, după care a turnat peste ele clor praf și apă și a astupat găurile de aerisire. Au murit în chinuri groaznice!", a rememorat, pentru "Cuget Liber", Zeadin Murat, o parte dintre cazurile cu care s-a confruntat.

Unul dintre cele mai teribile s-a petrecut, însă, în urmă cu vreo trei ani, când un om al străzii, bolnav psihic, a fost găsit mâncând măruntaiele unui câine. "A fost nevoie de șapte sau opt polițiști pentru a-l reține. Mușca din măruntaiele câinelui și scuipa înspre noi", a adăugat voluntarul.

Îngrijorător este faptul că astfel de fapte, de o cruzime greu de imaginat, nu mai sunt o raritate în județul Constanța. E drept, o bună parte dintre locuitori reclamă numărul ridicat al patrupedelor fără stăpân care au "invadat" străzile Constanței, dar este uciderea lor în chinuri groaznice o soluție?

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pisicuta maidaneza
26 octombrie 2013
Miau , noi nu muscam omeni !

De ce ne omorati bre ?

Sandu
26 octombrie 2013
Pazea!

Nu e de gluma,umanoizii care fac asa ceva au un fond psihic puternic criminogen si probabil sunt chiar incurabili,buni de tinut inchisi,departe de oameni sau alte vietuitoare.Liberi,acesti indivizi sunt un permanent pericol pentru alti oamenii nu numai din zona aratata.

Gina
26 octombrie 2013
sadicii trebuie prinsi si inchisi

Este cutremurator la ce pot recurge unii din specia noastra ce isi zic oameni desi au ramas la forma de antropoid . Sunt un percol social ,pe cine se vor razbuna din nou ? Pe copii ,pe batrani ,pe bolnavii ? Ei clar ca acesti dezaxati se razbuna pe cei fara aparare . Politia sa actioneze urgent

noni
26 octombrie 2013
in 2013 ??

Mai exista asemenea fiinte in 2013 ?? Sa manance caini, sa ii injunghie si s ale dea foc ?? Daca da, au probleme grave la cap si trebuie internati !! Am vazut acum 10 ani la Brotacei o pisica incoltita de caini si nu vreau sa mai vad. Pe langa sunetele scoase de pisica, imaginea acelor maidanezi plecand cu cate o bucata din pisoi, a fost prea mult...in zadar au incercat oamenii din cartier sa scape mâța, nu s-a putut apropia nimeni de haita care au vanat-o ca in salbaticie... A fost pur si simplu socant.

dugfi
26 octombrie 2013
cine stie ?

In primul rand vreau sa spun ca sunt pro maidanezi ...adik nu am nimic impotriva lor dar , am vazut pentru prima data cum o pisica era trasa din toate partile de 5-6 caini maidanezi ....normal ca au rupto-n doua . Nu va mai spun ca si pisicile mele au fost omorate tot de cainii din cartier ...deci ....este foarte posibil ca acest lucru sa fi fost facut de catre caini .

am
26 octombrie 2013
asta e opera

"iubitorilor de animale", maidanezofili, turbati ca sharlele lor sunt eutanasiate si pisicutele nu... asa "iubire"............ Cainii nu spinteca pisicile! Si nu le eviscereaza... Acum vedem adevarat lor fata, cand omoara animale nevinovate; dupa ei, pisicutele sunt... "Basiste"! Desi e de amintit ca si maidanezii sfasie pisicutele (de vii, normal). Si nu numai!

Ganea
26 octombrie 2013
Ei exista de mult.....

Oamenii omoara caini,pisici si alti oameni,iar placerea cu care o fac separa respectivele specimene de societate din punct de vedere calitativ. In realitate,acele creaturi bestiale sunt acceptate de toata lumea ca fiind fiinte umane si tratate ca atare,unele reusind chiar ca la un moment dat, sa ocupe functii de conducere prin diverse firme,institutii sau politice.Daca deschideti ochii si priviti fara patima, ci doar detasat si logic,,veti vedea cam cati indivizi periculosi,care cu greu se stapanesc sa nu-si dea arama pe fata, sunt printre noi!

Gicu
27 octombrie 2013
Pt. DUGFI

Daaa....si tot cainii le-au asezat una langa alta, destepti mutantii astia

Răspuns la: cine stie ?
Adăugat de : dugfi, 26 octombrie 2013
In primul rand vreau sa spun ca sunt pro maidanezi ...adik nu am nimic impotriva lor dar , am vazut pentru prima data cum o pisica era trasa din...
simona
27 octombrie 2013
pacat

pacat pentru sufletele nevinovate de caini si pisici...ce vedem este ceea ce noi societatea am produs!!sunt indivizi care psihic nu au ce cauta intre oameni ,sunt tineri drogati care pentru amuzament fac aceste omoruri..deci asa arata viitorul societatii in romania..crime...violuri....hotii.....!!doar asta am votal legal..nu?eutanasierea.-o lege a mortii!!!...deci de ce ne mai plangem?abia este inceputul ....!!cine omoara caini si pisici...este un dement ,un criminal...un om bolnav pentru societate!!si societatea apara acest bolnav prin legea care s-a dat-eutanasierea animalelor de strada!!deci..

hermes replica clothes
20 noiembrie 2013
hermes replica clothes

hermes birkin handbag outlet Stiri Eveniment : Masacru în Constanța: pisici spintecate și cu organele scoase! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes replica clothes http://www.delrey.com.uy/images/replica-hermes-enamel-bangle.html

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3708 secunde