Adolescentă de doar 15 ani, bătută cu bestialitate de fostul iubit

405
Adolescentă de doar 15 ani, bătută cu bestialitate de fostul iubit - bataie-1652615052.jpg

Articole de la același autor

Caz revoltător: o fată de doar 15 ani a fost bătută pe stradă de către fostul său iubit, cu doi ani mai mare. Fata se îndrepta către școală când a fost atacată de către fostul său prieten. În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observă cum tânărul o lovește pe fată cu bestialitate. Iar băiatul nu este la prima agresiune. Acesta l-a lovit și pe tatăl fetei bătute, potrivit Realitatea.net


"Este in spital, la Bucuresti, are o fractura nazala. Nu stim cat va mai dura. Asteptam sa vedem daca va fi operata sau ce vor decide doctorii.

Momentan e cat de cat mai bine fata de cum a fost", a afirmat tatal fetei, intr-o interventie telefonica.


Barbatul a povestit ca fiica sa de 15 ani a avut o relatie de doua luni de zile cu tanarul de 17 ani. "Au avut o relatie de prietenie. A fost iubitul ei. Primul ei iubit, nu a mai avut pana acuma. Cand si-a dat seama de comportamentul agresiv, s-a despartit. Au inceput fel si fel de amenintari. Eu mai am si o fata mai mica. A zis ca le violeaza. M-am pomenit cu el la poarta. Am facut plangere la Politie, in urma cu o luna de zile. Cand ieseam cu fata de la scoala. Am incercat sa vorbesc cu el si cand nu eram atent m-a lovit", a povestit tatal adolescentei. 





 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Femeie băută, lovită pe DN 39
Pagina a fost generata in 0.3426 secunde