Aeronavă Wizz Air sosită la Craiova, scoasă din funcțiune. Vezi motivul!

394
Aeronavă Wizz Air sosită la Craiova, scoasă din funcțiune. Vezi motivul! - dddd-1582715408.jpg

Articole recomandate

Aeronava companiei low-cost Wizz Air care a operat zborurile W6 3762 Bologna - Craiova din 18 februarie și W6 3761 de la Craiova la Bologna din 22 februarie, unde a existat un pasager diagnosticat ulterior cu coronavirus, a fost scoasă din funcțiune și va fi dezinfectată în conformitate cu reglementările specifice înainte de a reveni la operațiuni, au anunțat miercuri reprezentanții Wizz Air, conform Agerpres.

În prezent o altă aeronavă din flota Wizz Air a fost alocată pentru a opera zborul W6 3762 Bologna - Craiova, care este reprogramat pe 26 februarie.

Un cetățean italian în vârstă de 71 de ani, depistat recent ca infectat cu virusul COVID-19, a fost în România, la Craiova, între 18 și 22 februarie, a anunțat marți Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

"Autoritățile române au activat protocoalele necesare în acest tip de situație, urmând a fi declanșată o anchetă epidemiologică și dispuse măsurile de carantină sau izolare, după caz", precizează sursa citată.

Potrivit MAE, bărbatul are cetățenie italiană și în timpul șederii sale în România a vizitat rudele soției sale, cetățean român, și a avut mai multe întâlniri de afaceri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3347 secunde