Afaceri cu petarde, la Constanța. Doi tineri, prinși de jandarmi

262
Afaceri cu petarde,  la Constanța. Doi tineri, prinși de jandarmi - afacericupetarde-1483376066.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă sărbătoarea Crăciunului trecuse, jandarmii constănțeni au continuat seria "colindelor". Astfel, pe final de an, au fost cu "plugușorul", iar cei "colindați" nu au dat bani sau covrigi, ci explicații pentru obiectele pirotehnice fără acte găsite asupra lor.

Jandarmii au surprins cinci persoane care ofereau spre vânzare 1.650 de obiecte artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice, în limbaj popular petarde, fără a deține autorizație și fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege.

Concret, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța a surprins, în zona Depou, capăt linie 101-102, două persoane care comercializau produse pirotehnice.

Doi tineri, de 19, respectiv 27 de ani, din Constanța, sunt cei care aveau în plan să vândă persoanelor din zonă pocnitorile. Pentru obiectele aflate în 27 cutii, "comercianții" nu aveau autorizație și nici măcar nu erau inscripționate clasele din care fac parte.

Au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de "comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice fără a îndeplinii condițiile prevăzute de lege."

Actele și petardele urmează să fie aduse la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Constanța, pentru continuarea cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4606 secunde