Jandarmii constănțeni au plantat pomi, la Peștera

255
1
Ieri, o parte dintre jandarmii constănțeni au participat la campania de împădurire denumită "Plantăm fapte bune în România". Această inițiativă bazată pe voluntariat, lansată de către o organizație neguvernamentală, în parteneriat cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva, se desfășoară la nivel național și reprezintă una dintre cele mai ample acțiuni de plantare de puieți din România, prin care se promovează împădurirea suprafețelor de teren și protejarea mediului înconjurător.

Alături de alți voluntari, 18 jandarmi constănțeni s-au aflat în comuna Peștera pentru a contribui la concretizarea acestui demers. Oamenii legii, împreună cu organizatorii și ceilalți participanți, au plantat mii de puieți, fiind conștienți că protejarea și conservarea mediului înconjurător este primordială pentru o dezvoltare armonioasă a naturii.

Jandarmii constănțeni au mai participat și în trecut la astfel de acțiuni voluntare și vor fi prezenți ori de câte ori vor fi demarate activități de acest gen. Totodată, jandarmii lansează un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat acestor inițiative benefice pentru mediul înconjurător și natură.

Comentează știrea

Tzihcac
21 noiembrie 2016
De prost,gust

Daca vroiau sa faca un bine,mai bine mergeau intr o localitate fara eoliene sa ajute la plantat de pomi !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.924 secunde