Jandarmii și polițiștii constănțeni au lăsat contrabandiștii fără țigări

334
Jandarmii și polițiștii constănțeni au lăsat contrabandiștii fără țigări - jandarmii-1478195691.jpg
Gruparea Mobilă de Jandarmi și Inspec-toratul Județean de Jandarmi Constanța, alături de polițiști, au întocmit o serie de dosare penale, în aceste zile, comercianților ilegali de țigări, din mai multe zone ale mu-nicipiului Constanța. 


Jandarmii de la IJJ și polițiștii Secției 3 au depistat, în urmă cu două zile, un bărbat care vindea mai multe pachete de țigări netimbrate. Un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost suprins de aceeași echipă mixtă în timp ce vindea țigări netimbrate. În ambele cauze, au fost întocmite dosare penale. 


Miercuri și joi, jandarmii Grupării Mobile Constanța au surprins patru persoane care doreau să vândă, fără să îndeplinească condițiile prevăzute de lege, 132 pachete cu 2.640 țigări. 


Miercuri, în zona Gară, au fost depistate alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani, în timp ce încercau să vândă 61 pachete cu 1.220 țigări, fără timbre accizabile, inscripționate "Rothmans", "Winston" și "Ashima". 


Ieri, jandarmii au surprins, în zona CET, o persoană de 56 ani, care oferea spre vânzare, fără a îndeplini condițiile legale, 71 de pachete cu 1.420 țigări, "Fast" și "Marble". Pe numele acestora, au fost în-tocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă. Actele de constatare și pachetele de țigări vor fi predate la IPJ Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7146 secunde