Zeci de candidați pentru un post de polițist. Azi este ultima zi de înscrieri

2028
Zeci de candidați pentru un post de polițist.  Azi este ultima zi de înscrieri - ultimazisursaexterna-1477324287.jpg

Articole de la același autor

Încadrările din sursă externă în Poliția Română au suscitat, și de această dată, interesul celor care vor o carieră ca oameni ai legii.


Aproape 1.700 de candidați s-au în-scris, până acum, la concursul pen-tru ocuparea posturilor din Poliția Română, prin încadrare din sursă externă. Pentru posturile de polițist din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, candidații se mai pot înscrie și azi.


Pentru posturile de polițist scoase la concurs a căror perioadă de înscriere s-a încheiat duminică, 1.699 de per-soane și-au depus dosarul de înscriere.


Cea mai mare concurență este pe trei posturi de ofițer din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Astfel, pe postul de ofițer scos la concurs în cadrul Direcției Afaceri Europene, Misiuni și Relații Internaționale vor candida 27 de persoane, iar pe cele două posturi de ofițer de la Direcția Financiară a Inspectoratului General al Poliției Române vor concura 46 de persoane.


Cei înscriși vor susține testările și pro-bele concursului conform informărilor postate pe site-ul unității unde se află postul pentru care au optat, la secțiunea Carieră/Posturi scoase la concurs.


Atenție! Astăzi, 25 octombrie, este ultima zi în care se primesc dosare de înscriere pentru posturile de polițist din ca-drul Direcției Operațiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5773 secunde