Schimbări la conducerea Poliției Constanța. În premieră, o femeie este comandant!

2023
5
Poliția Municipiului Constanța are un nou adjunct, după ce postul a rămas neocupat de la începutul anului 2016. Subcomisarul George Munteanu, fostul comandant al Secției 5, a fost împuternicit drept noul adjunct al Poliției Municipiului Constanța, pentru următoarele 6 luni. Locul său a fost luat de către Răzvan Mocanu, până acum adjunct al comandantului Secției 5. Inspectorul de poliție Alexandru Daniel Olteanu va ocupa postul de adjunct al Secției 5. 


În premieră pentru Poliția din Constanța, o femeie va conduce Secția 4. Subcomisarul Janina Teodorescu vine din structurile operative și va fi comandantul secției pentru următoarele șase luni. Ea a lucrat pe funcția de ofițer principal în cadrul Secției 5. Adjunctul Secției 4 va rămâne în continuare Cristian Manolache. Janina Teodorescu îl va înlocui pe fostul șef al Secției 4, Cătălin Zugravu, care a ieșit la pensie. 


Conducerile Secțiilor 1, 2 și 3 vor rămâne neschimbate și pentru următoarele 6 luni. La Secția 1 Poliție, rămâne împuternicit pe comandă comisarul șef Manuel Lalu, iar adjunct, subcomisar Marius Ghiță. Șefia Secției 2 va fi asigurată de comisarul șef Marius Lucian Vasile, iar ca adjunct, comisar șef Costel Stamat. În ceea ce privește Secția 3, comandant va rămâne comisarul șef Laurențiu Carp. 


Comentează știrea

Marian
14 octombrie 2016
Politia romana

Este plina de comisari sefi precum spahii lui baiazid sub ceausescu doar bucurestiul avea colonel azicomisar sef dar dupa 26 de ani romania este plina ochi de c.m.sefi si realizari ??

Om sau femeie politist...
14 octombrie 2016
Nu conteaza.Daca stie sa numere,e bine.

Asa cum ne-am obisnuit,politistul are sarcina sa numere mortii lipiti de asfalt,supravietuitorii agatati in crengi,sa numere spargerile din magazine,din aparamente si cam atat.La primarii este putin mai complicat.Acolo trebuie sa stii sa socotesti:cate certificate de deces ai eliberat,cate nunti,cate autorizatii de construire fara semnatura ai dat,cate ajutoare cu alimente si cam atat.Ce va mirati asa ?

unu'
14 octombrie 2016
jenant...

bancurile cu militieni, sunt zero ,pe langa asa ceva... daca din atatia barbati, se numeste o femeie la conducerea unei sectii de politie= no comment... la bugetari e trai, drepturi 90%, obligatii 5% , restul politica... in armata si M>A>I> o femeie nu are ce cauta decat la popota si economic/contabilitate eventual... le platim cu BANI GREI, toti platitorii de taxe si impozite !!! iar examenele actuale de angajare asta arata clar, pe acelasi post, acelleasi cerinte, acelasi salar, , examene diferite... adica prostii care le platesc salar bugetarilor , nu stiu ... e greu in mediul privat, nu ? trebuie competente, de...

a
4 noiembrie 2016
Felicitari!

Bravo Janina! Arata-le ce poti! Cea mai tare femeie din politie! Desteapta si descurcareata cat toti barbatii din conducere la un loc! Rusine celor care pun etichete inainte sa vada ce poate face o femeie! Felicitari! Ai meritat din plin ascensiunea...

ptr unu'
4 noiembrie 2016
ptr unu'

Daca asta crezi tu despre femei, atunci si mama ta, sotia ta si fiica ta sa ajunga la "popota sau economic" ptr ca le platesti tu din banii aia grei ai tai... Nu ne mai revenim...tot inapoiati ramanem... Ne cautam scuza "esti platit din banii mei"! In cazul asta, tu acest "unu'", esti un frustrat care probabil ca si-a dorit sa ajunga cineva si nu a reusit... Si vei ramane frustrat pentru ca nu iti poti depasi conditia de "misogin desavarsit". Felicitari doamnei!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5096 secunde