Au condus fără a avea permis și au fost condamnați la închisoare cu executare

487
1
Au condus fără a avea permis și au fost condamnați la închisoare cu executare - aucondusfarapermis-1477221063.jpg

Articole de la același autor

Au sfidat fără scrupule legislația rutieră și au fost sancționați cum scrie la carte. Este vorba despre trei șoferi din Constanța, pe numele cărora există sentințe definitive și irevocabile de condamnare la închisoare.

Concret, oamenii legii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un an și două luni de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier.

Un alt bărbat, de 37 de ani, din Năvodari, a fost și el depistat de polițiști după ce pe numele lui, Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de doi ani și două luni de închisoare. Acesta a fost condamnat pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Tot fără permis a condus și un alt șofer, de 67 de ani, din Techirghiol. Instanța de judecată a decis că vinovatul trebuie să plătească pentru fapta sa cu patru ani și patru luni de închisoare.

În concluzie, toți cei trei bărbați au ajuns la Penitenciarul Poarta Albă, pentru ispășirea pedepselor.

Comentează știrea

andreea ionescu
25 octombrie 2016
masini si conducere fara permis

Mi se pare interesant subiectul mai ales ca in zona in care eu locuiesc adica petrosani cartierul sasa exista foarte multe masini care ori nu sunt inmatriculate ori sunt furate si acele persoane circula nestingherite

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2875 secunde