Afaceri ilegale cu icre de Manciuria

188
Afaceri ilegale cu icre de Manciuria - icresipeste-1381676812.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acționat pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, identificând trei cetățeni români care transportau, cu o autoutilitară, respectiv comercializau, cantitatea de 3,5 kilograme icre de Manciuria și 170 de kilograme de pește fără documente justificative. 

Polițiștii de frontieră din cadrul PPF Midia au oprit pentru control, în zona de competență, o autoutilitară Mercedes, condusă de un bărbat de 40 de ani. În autoutilitară, au fost găsite 3,5 kilograme de icre de Manciuria și 40 de kilograme de șalău, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență și transport.

De asemenea, polițiștii de frontieră din cadrul STPF Constanța au depistat doi bărbați, în vârstă de 45 de ani, care ofereau spre vânzare 130 de kilograme de caras fără documente justificative. Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării icrele și peștele, evaluate la 1.670 lei, care au fost predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil.

Cele trei persoane s-au ales cu dosare penale pentru deținere, transport sau comercializare a peștelui și icrelor fără documente legale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3175 secunde