Afacerist din Constanța, arestat pentru evaziune fiscală

759
Administratorul a două societăți comerciale, este cercetat de polițiștii constănțeni pentru neînregistrarea în operațiunile financiar contabile ale societății a operațiunilor efectuate. Potrivit reprezentanților Poliției Constanța, ofițerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au documentat activitatea infracțională a lui Cristian Șapera, un tânăr de 26 ani, din Constanța care în perioada 2009 - 2010 a acționat în numele unei societăți derulând tranzacții comerciale cu mai multe societăți din Bulgaria și din Constanța, ce au ca obiect comerțul cu cereale și materiale de construcții, fără să evidențieze operațiunile comerciale efectuate în documentele financiar-contabile ale societății.

Totodată, a întocmit în mod fictiv mai multe documente financiar-fiscale, pentru a atesta în mod nereal, efectuarea unor tranzacții intracomunitare cu materiale de construcții.

Toate aceste operațiuni comerciale le-a derulat fără să vireze la bugetul de stat TVA-ul și impozitul pe profit aferent, cauzând astfel un prejudiciu de 943.000 lei. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2644 secunde