Agresiune sexuală în lift! Poliția l-a arestat pe suspect

170
Agresiune sexuală în lift! Poliția l-a arestat pe suspect - ddd-1580029084.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 29 de ani, din Botoșani, a fost reținut de polițiști, sâmbătă seara, după ce a agresat o femeie de 38 de ani în liftul blocului în care acesta locuia, conform realitatea.net.

Primele informații arată că bărbatul a urmărit-o pe femeie, a urcat cu ea în lift, și-a dat pantalonii jos și a început să facă gesturi de natură sexuală. Conform Monitorul de Botoșani, țipetele femeii l-au pus pe agresor pe fugă. În baza declarației făcute de aceasta la poliție, agresorul a fost identificat și ridicat direct de la domiciliul său.

Bărbatul a fost reținut sâmbătă seara, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, și a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. Urmează ca suspectul să fie prezentat instanței de judecată cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Între timp, conform sursei amintite, mai multe femei au precizat, prin intermediul unui site de socializare, că și ele au fost agresate sexual de individul respectiv, în cursul zilei de vineri, după scenarii asemănătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2008 secunde