ALERTĂ DE AMPLOARE în Gorj! Zeci de oameni nu au voie să iasă din case

260
ALERTĂ DE AMPLOARE în Gorj! Zeci de oameni nu au voie să iasă din case - dddd-1582804389.jpg

Articole recomandate

Anchetă epidemiologică de amploare în Gorj, acolo, unde, în momentul de față, 73 de oameni sunt izolați în case, potrivit Observator. Prefectura Gorj a decis ca toate activitățile care vizează prezența unui public numeros să fie suspendate în comuna Prigoria, acolo unde locuiește tânărul infectat cu coronavirus. De asemenea, școlile din comună au fost închise până la efectuarea dezinfecției.

La această oră, autoritățile sanitare continuă să ia probe de la gorjenii care au intrat în contact cu tânărul infectat, dar și cu italianul depistat pozitiv în Peninsulă, după ce s-a întors din România. În plus, medicii de la serviciul de ambulanță Gorj verifică starea de sănătate a persoanelor aflate în izolare, așa cum prevede protocolul. Dacă acestea prezintă orice fel de îmbolnăvire, sunt obligate să anunțe autoritățile.

Oamenii sunt păziți de polițiști ca să nu iasă din case. Drept urmare, nimeni nu intră și nu iese din casele unde sunt cei izolați, iar gospodăriile sunt supravegheate de forțele de ordine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde