ALERTĂ DE LA POLIŢIA CONSTANŢA! "Pentru comiterea unui furt din auto este nevoie de mai putin de un minut"

272
ALERTĂ DE LA POLIŢIA CONSTANŢA!

Articole de la același autor

Știai că hoții nu își iau concediu? Că prima cauză favorizantă pentru comiterea furturilor din auto o reprezintă neglijența persoanei vătămate? Că pentru comiterea unui furt din auto este nevoie de mai puţin de un minut?


Asta au aflat, la data de 29 iulie a.c., turiștii veniți în stațiunea Mamaia de la polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Aceștia, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, au inițiat o serie de discuții cu cetățenii veniți pe litoral în concediu, cărora li s-au prezentat cauzele care duc la apariția furturilor din autoturisme, modalitățile cel mai frecvent folosite de către autori, bunurile susceptibile a fi sustrase, abordând totodată și teme precum importanța respectării regulilor de circulație, necesitatea purtării centurii de siguranță, adaptarea vitezei la condițiile de drum și trafic sau interzicerea conducerii autovehiculului de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau substanțe interzise.


Împreună, au stabilit măsurile potrivite care pot fi aplicate de către turiști, pentru a-și proteja bunurile personale și pentru a evita vizita la sediul vreunei unități de poliție: „Evită să lași actele mașinii, telefonul sau alte bunuri de valoare în autovehicul! Încuie autoturismul permanent! Evită să lași în mașină actele și cheile acesteia! Noaptea, parchează mașina în locuri iluminate! Adaptează viteza la condițiile de drum și trafic! Folosește permanent centura de siguranță! Renunță să conduci mașina sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise!”, este apelul oamenilor legii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6931 secunde