Jucător de alba-neagra, depistat de către polițiștii locali în stațiunea Mamaia

284
Jucător de alba-neagra, depistat de către polițiștii locali în stațiunea Mamaia - xjucatordealbaneagra-1657618601.jpeg
Ieri seară, polițiştii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat în Stațiunea Mamaia, în zona de promenadă, un bărbat din municipiul București care promova un joc de noroc de tip alba-neagra.


La vederea oamenilor legii bărbatul în vârstă de 27 de ani a încetat activitatea ilicită, timp în care spectatorii au părăsit zona, restabilindu-se un climat public civilizat.


Au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate (Poliția Stațiunii Mamaia) pentru continuarea cercetărilor, deoarece fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni.


"În cazul în care sesizați astfel de fapte, vă recomandăm să nu dati curs acestor invitații, care ar putea să vă aducă prejudicii materiale și să sesizați imediat dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected].", este apelul autorităţilor din Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9183 secunde