Pe urmele hoţilor! Percheziții la Constanţa, la persoane bănuite de furtul unor piese de la autoutilitare parcate

227
Pe urmele hoţilor! Percheziții la Constanţa, la persoane bănuite de furtul unor piese de la autoutilitare parcate - 646x404-1657277642.jpg
Urmare a cercetărilor în patru dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat doi bărbați, de 34, respectiv 40 de ani, bănuiți de comiterea faptei.


Astfel, în perioada octombrie 2021 - mai 2022, cei în cauză ar fi sustras catalizatoarele de la patru autoutilitare, în timp ce vehiculele se aflau parcate în diverse zone din municipiul Constanța.


La data de 6 iulie a.c., polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și orașul Ovidiu, în urma activităților fiind identificați cei doi bărbați, care au fost conduși la sediu, pentru audieri.


În urma administrării probatoriului în cauză, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar apoi prezentați instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța, precum și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6455 secunde