Alertă la 112: fost hacker, EXECUTAT în scara blocului!

439
Alertă la 112: fost hacker, EXECUTAT în scara blocului! - dddd-1583825086.jpg

Articole recomandate

Scene de groază, seara trecută, în Bacău, acolo unde un tânăr de 21 de ani a fost ucis cu trei focuri de armă, într-o scară de bloc, relatează Observator.

Alerta la 112 a fost dată de locatari în jurul orei 21.00. Oamenii legii au fost sesizați că pe strada Alecu Russo, din Bacău, s-au auzit împușcături. Ajunși la fața locului, polițiști dar și lucrători ai trupelor speciale au găsit un tânăr fără suflare, într-o scară de bloc. Din spusele martorilor, a fost vorba de trei focuri de armă, care s-au auzit după o ceartă între doi tineri.

Băiatul găsit mort avea 21 de ani și se numea Iulian Oancea. Era membru a unei federații de tineri din Bacău și participa la mai multe proiecte sociale, fiind cunoscut drept un băiat liniștit. Totuși, în trecutul său, a avut probleme cu legea. Iulian a fost arestat în 2014, fiind judecat pentru savârșirea a 8 infracțiuni de acces fără drept la un sistem informatic și a 8 infracțiuni de efectuare de operațiuni financiare frauduloase. Tribunalul l-a condamnat la 5 ani de închisoare, pedeapsă redusă, ulterior, la 3 ani, la Curtea de Apel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3185 secunde