Crimă pasională! Nu a acceptat faptul că soția nu îl mai vrea…

434
Crimă pasională! Nu a acceptat faptul că soția nu îl mai vrea… - dddd-1583490357.jpg
O crimă cumplită a avut loc joi noaptea, în comuna Frătăuții Noi din județul Suceava. Un tânăr l-a omorât din gelozie pe amantul soției, după ce i-a găsit pe amândoi în aceeași casă, potrivit Observator.

În noaptea de joi spre vineri, tânărul a intrat într-o casă bătrânească din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi, unde se afla soția sa, de 27 de ani, alături de un bărbat de 51 de ani. Orbit de furie, Dănuț Gheorghiță Sofronie a scos un cuțit și l-a înfipt în amantul nevestei. Rana a fost mortală. La scurt timp după atac, individul a fugit de la locul crimei. În această dimineață, în jurul orei 10:00, un echipaj de la Secția Rurală Gălănești a reușit să-l prindă și să îl imobilizeze.

Potrivit Monitorului de Suceava, tânărul de 28 de ani și soția sa erau oficial căsătoriți, însă nu mai locuiau împreună de ceva timp. Suspectul nu s-ar fi împăcat cu ideea că tânăra nu îl mai vrea și are un amant.

Dănuț Gheorghiță Sofronie mai fusese condamnat la un an și 10 luni de închisoare într-un dosar de ultraj, fiind eliberat anul trecut. În 2017, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a refuzat să oprească mopedul pe care îl conducea la cererea polițiștilor. După ce a fost în cele din urmă prins, Sofronie i-a amenințat cu moartea pe doi agenți, iar pe unul l-a lovit cu pumnul în zona maxilarului. Magistrații l-au condamnat la momentul respectiv pentru ultraj și conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.491 secunde