Alexandra Stan vrea un ordin de restricție împotriva managerului care a lovit-o

134
1

Articole de la același autor

Cântăreața Alexandra Stan a părăsit, ieri, pentru câteva ore, Spitalul municipal Medgidia, unde este internată, pentru a fi supusă unor investigații imagistice la o clinică privată din Constanța. Spre deosebire de dățile trecute, când a fost abordată de jurnaliști, artista nu a dorit să mai facă niciun comentariu cu privire la starea ei de sănătate sau în ceea ce privește plângerea împotriva managerului ei, Marcel Prodan. Singura precizare făcută a fost referitor la intenția de a obține un ordin de restricție împotriva impresarului, solicitare ce poate fi aprobată doar de instanța de judecată. 

Reamintim că artista a fost internată, la începutul acestei săptămâni, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute a fost găsită la ieșire din Constanța, alături de impresar, lovită pe față și acuzându-l pe bărbat că a bătut-o.

Comentează știrea

Gheorghe cel drept.
23 iunie 2013
Furt intelectual si instigare la furt.

In timul relatiei cu Marcel Prodan s-a cuplat hoteste cu Cosmin Băsășteanu. Mai mult, saxofonistul Cosmin Băsășteanu a înregistrat la OSIM numele piesei, susținând că-i creația lui. S.C. Maan Music Studio S.R.L., firma la care Marcel Prodan e asociat 50-50% cu Andrei Nemirschi, a documentat că a înregistrat din 2011 marca "Mr. Saxobeat" la Oficiul Român pentru Mărci și Invenții, iar justiția s-a pronunțat în favoarea celor doi impresari. Alexandra Stan nu-și poate păstra repertoriul, piesele fiind compuse de Marcel Prodan, fiind proprietatea lui S.C. Maan Music Studio S.R.L. Mamaia. Cosmin Băsășteanu cu complicitatea (instigarea) Alexandrei Stan a comis infracțiunea de furt calificat prev. de art. 25 Cod penal raportat la art. 208 alin. 1, 209 alin. 1 lit. a, e Cod penal, în temeiul art. 11 pct. 2 lit. a Cod procedur penal rap. la art. 10 lit. d Cod procedura penala. Totusi in opinia mea partile se vor impaca. Sa nu uitam ca Marcel Prodan este un cantautor tanar de mare succes si viitor si ar fi mare pacat sa-l pierdem. Nu degeaba d-l Mihai Eminescu a scris ca: "Nu se nasc glorii pe stradă și la ușa cafenelii"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3849 secunde