Alina Gorghiu, declarație șocantă: 10-11 ani este vârsta la care începe consumul de droguri în România

153
Alina Gorghiu, declarație șocantă: 10-11 ani este vârsta la care începe consumul de droguri în România - gorghiu-1705690137.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, spune că vârsta consumatorilor de droguri a scăzut foarte tare în țara noastră: „10-11 ani este vârsta la care începe consumul de droguri în România”. Ea afirmă că în Parlament sunt trei proiecte „extrem de bune, legate de diminuarea acestui fenomen”.


„Un aspect pentru care cer suport nu doar al legislativului, ci tuturor instituțiilor - este vorba despre fenomenul drogurilor. Vârsta consumatorilor a scăzut teribil de tare - 10-11 ani este vârsta la care începe consumul de droguri în România”, spune Alina Gorghiu, la evenimentul prilejuit de împlinirea a 149 de ani de la atestarea Baroului Timiș.
Ea apreciază că în Parlament sunt trei inițiative „extrem de bune legate de diminuarea acestui fenomen”.


Gorghiu precizează că este vorba despre Legea „2 Mai”, legea privind Registrul traficantului și despre legea de înființare a opt centre regionale de dezintoxicare și recuperare a dependenților de droguri.


„Degeaba vorbim noi la infinit despre cum prindem traficanții de droguri, despre cum îi pedepsim dacă nu o să vorbim și despre consumatorul din perspectiva beneficiarului unor servicii pe care statul român e obligat să i le pună la dispoziție”, a conchis ministrul Justiției.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3433 secunde