Alte mașini sparte de minori, în Constanța

454
2
Alte mașini sparte de minori,  în Constanța - altemasinispartedeminoriconstant-1410102805.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt indignați: nu trece noapte fără ca cel puțin o mașină să fie spartă în municipiu. De cele mai multe ori, hoții nici nu găsesc nimic de furat, dar sparg geamurile autoturismului sau îi distrug sistemul de închidere. Polițiștii îi identifică pe autori, îi aduc la sediu, recuperează bunurile furate - dacă este cazul! -, după care suspecții sunt lăsați în libertate. Motivul: aceștia sunt minori, iar prejudiciul nu este considerabil.

La fel s-a întâmplat și în week-end-ul care s-a încheiat. Polițiștii de la Secția 4 au depistat pe strada Alexandru Gherghel patru tineri suspectați de spargerea mai multor mașini, pe strada Dezrobirii. Cei patru - un tânăr de 18 ani și trei minori, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani - au fost duși la secție, unde au fost audiați, după care au fost lăsați în libertate. Ei sunt anchetați în libertate pentru faptele comise.

Tot în libertate este anchetat și un puștan de 15 ani, care a spart o mașină, sâmbătă noaptea, în jurul orei 3,30, parcată pe strada Mugurului din municipiul Constanța. Acesta a fost prins în flagrant, în timp ce fura un laptop. Prejudiciul a fost predat părții vătămate.

Comentează știrea

nuconteaza
8 septembrie 2014
moarte tiganilor!!

Trebuiesc prinsi , dusi pe camp si impuscati. Nu se face nimic altfel. Ii prindem si le dam drumul. Ceva trebuie sa se schimbe.

Andrei
8 septembrie 2014
Batul pe ei

Pai daca vezi niste pustani la furat,dai in ei,le rupi picioarele si mainile si atunci poate ca vor avea si ei ceva teama sa mai fure.Altfel,degeaba cu lamentarile.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6904 secunde