Amendă de 150.000 de lei, pentru o emisiune despre Colectiv

236
Amendă de 150.000 de lei, pentru o emisiune despre Colectiv - colectiv11-1452769753.jpg

Articole de la același autor

Membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) au decis în ședința de joi să amendeze postul Kanal D cu 150.000 de lei pentru modul în care a prezentat tragedia de la clubul Colectiv.

Membrii CNA au stabilit că postul tv a încălcat prevederi din legislație potrivit cărora furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor și evenimentelor și să favorizeze libera formare a opiniilor, iar informația să fie verificată și prezentată în mod imparțial și cu bună-credință.

În reclamațiile primite de CNA se susține că în emisiunile WOWBiz din 6, 9 și 10 noiembrie s-au făcut afirmații potrivit cărora în tragedia de la Colectiv au murit mai multe persoane în noaptea de 30 octombrie decât au declarat autoritățile competente, fără a se prezenta surse oficiale, afectând emoțional telespectatorii, relatează Agerpres.

De asemenea, în reclamații se susține că s-au adus prejudicii de imagine secretarului de stat în MAI Raed Arafat și că s-ar fi prezentat imagini care ar fi redat "bucăți de scalp" în fața clubului Colectiv, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.526 secunde