PERCHEZIȚII DE AMPLOARE LA CONSTANȚA. PREJUDICIU DE 2 MILIOANE DE EURO

619
1
PERCHEZIȚII DE AMPLOARE LA CONSTANȚA. PREJUDICIU DE 2 MILIOANE DE EURO - lala143763748114485223791-1452770215.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu mascații, efectuează controale în zonele localităților Negru Vodă și Vama Veche.


Scopul acțiunii este de verificare a legalității tranzacțiilor intracomunitare de legume fructe.


"Sunt efectuate 10 percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Ilfov, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală. Totodată, sunt puse în executare 13 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite.
În cauză este vizată activitatea infracțională a mai multor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniu comerțului cu legume și fructe. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 2 milioane de euro.
Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 4, pentru audieri și luarea măsurilor procedurale ce se impun", se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8555 secunde