Percheziții de amploare, la Constanța, într-un dosar de proxenetism. Cum erau racolate fetele

1184
2
Percheziții de amploare, la Constanța, într-un dosar de proxenetism. Cum erau racolate fetele - perchezitiimascatistradasarmiseg-1450181600.jpg

Articole recomandate

În această dimineață, polițiștii constănțeni, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au descins la 22 de adrese din Constanța, Medgidia, Năvodari și Hârșova.


Perchezițiile au vizat membrii a două grupări infracționale organizate care ar fi recrutat, cazat și exploatat sexual în folosul lor mai multe minore și tinere.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și jandarmi.

Din cercetări a reieșit că, una dintre grupări, formată în anul 2014, ar fi obținut foloase de pe urma practicării prostituției, sub paravanul funcționării legale a unui salon de masaj din municipiul Constanța.

Membrii grupării ar fi postat anunțuri cu oferte de angajări și de masaj, însoțite de numere de telefon de contact și fotografii ale tinerelor în pagina electronică cu anunțuri ale unor cotidiane locale, precum și prin flyere distribuite prin intermediul unor taximetriști.

Concomitent, membrii celei de-a doua grupări ar fi recrutat, transportat, adăpostit și exploatat sexual minore și tinere, folosind în acest scop apartamente închiriate pe raza municipiului Constanța.

În ambele cazuri, membrii grupărilor infracționale ar fi recrutat persoane vulnerabile, din familii dezorganizate sau cu posibilități materiale reduse, atât din mediul urban cât și rural.

La sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanța au fost conduse 14 persoane, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.



Comentează știrea

rodica
15 decembrie 2015
bani acum!

Ultima sansa! Bani acum! Atentie! Acest sistem imbunatatit este indispensabil celor care vor neaparat sa castige mai multi bani in timpul liber. NU aveti obligatii! Trebuie doar sa aplicati niste instructiuni simple! Castigurile incep imediat, din prima luna! Nu e nevoie sa construiti retele formate din oameni! Este necesar sa aveti putin timp liber. Solicitati acum detalii la adresa de email:[email protected]

Cristi
15 decembrie 2015
Zau ?

La Medgidia , par exemple , la comanda celor interesati , cu bani , sunt aduse cu taxiurile , prospaturi de 13 -15 ani , pentru o noapte , sau mai multe , la unele adrese de persoane fizice , dar si la hotel . Plata serviciilor catre junioare , o face proxenetul , care are grija ca aceasta sa aiba un telefon de serviciu , un taximetrist disponibil si buna-dispozitie sa se intalneasca si cu 5 - 6 pe noapte . Politistii isi primesc tainul periodic si nu stiu , nu vad , nu aud nimic . Nici macar atunci cand sunt sesizati la minut , ca fetele sunt la lucru , minore fiind ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3937 secunde