Amendă de peste 5000 de lei, dată unui constănţean! Poliţiştii l-au identificat datorită camerelor video din zonă

252
Amendă de peste 5000 de lei, dată unui constănţean! Poliţiştii l-au identificat datorită camerelor video din zonă - amenda-constanta-1707381146.jpeg

Articole de la același autor

În săptămâna precedentă, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au observat că la intersecția străzilor Teodor Burada cu bulevardul 1 Mai, carosabilul este murdărit de beton care cel mai probabil a căzut dintr-o autobetonieră.


După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, persoana vinovată a fost identificată și a fost sancționată contravențional de către polițiștii locali pentru murdărirea carosabilului, lipsa avizului de traseu și a autorizației de folosire a tramei stradale, cu amenzi în cuantum total de 5232 lei.


În plus, polițiștii locali au dispus persoanei responsabile și măsura aducerii terenului la starea inițială, partea carosabilă fiind curățată de către aceasta În contextul în care astfel de fapte devin tot mai dese, Poliţia Locală Constanţa face apel către cetăţeni să sesizeze organele abilitate, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, respectiv la adresa de e-mail: [email protected].



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9105 secunde