Amenzi usturătoare în prag de Sărbători

121
Amenzi usturătoare în prag de Sărbători - amenziusturatoareinpragdesarbato-1427742798.jpg

Articole de la același autor

Comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța au aplicat, zilele acestea, ope-ratorilor economici amenzi în valoare de 14.800 lei în privința comercializării produselor alimentare specifice Sărbătorilor Pascale. Comisarii au găsit pe rafturile magazinelor produse alterate și expirate. Pentru a veni în sprijinul consumatorilor, comisarii au pus la dispoziție un serviciu de preluare a reclamațiilor. Oamenii pot apela cu încredere numărul de telefon 0241-550.550 și în zilele nelucrătoare, iar astfel se vor asigura echipe de control pentru a interveni în situații care nu suportă amânare. 


"În această perioadă, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța desfășoară acțiuni de control și supraveghere piață privind modul de respectare a prevederilor legale la comercializarea produselor alimentare specifice Sărbătorilor Pascale.


Acțiunile de control au în vedere starea ambalajelor (integritate, etanșeitate), înca-drarea în cantitatea netă declarată de producător, încadrarea în data durabilității minimale/data limită de consum, modul de indicare a prețurilor, prezența semnelor orga-noleptice de alterare, etichetarea produselor. Până la această dată, operatorii economici la care s-au constatat deficiențe au fost sancționați și s-au aplicat amenzi în valoare de 14.800 lei", a precizat Lucian Lungoci, coordonator delegat. 


Comisarii CJPC Constanța au transmis că vor supraveghea în continuare condițiile de comercializare a produselor alimentare specifice Sărbătorilor Pascale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9741 secunde