Amenzi usturătoare pe litoral, în lupta împotriva COVID 19!

191
Amenzi usturătoare pe litoral, în lupta împotriva COVID 19! - controlmamaia-1596480581.jpg
Polițiști, alături de jandarmi, polițiști locali, dar și reprezentanți ai instituțiilor descentralizate din județul nostru, au ieșit, în noaptea de duminică spre luni, pe litoral. Forțele de ordine au luat la rând terasele, falezele, dar și cluburile în aer liber și mijloacele de transport în comun, pentru a verifica dacă sunt respectate normele legale impuse în perioada stării de alertă, în contextul limitării răspândirii coronavirusului. În total, aproximativ 200 de forțe de ordine au împânzit litoralul.

Cu ocazia controlului, au fost verificate 133 de societăți comerciale și au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 35.000 de lei. Din totalul amenzilor, 16 au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar zece pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Alături de polițiști au fost și inspectorii de prevenire din cadrul ISU Dobrogea, care au verificat unitățile de turism, cluburile și discotecile dacă sunt pregătite să prevină incendiile. În urma controlului, pompierii au aplicate 50 de sancțiuni, în valoare totală de 3.500 de lei.

"Scopul acestor acțiuni este responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normelor de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus", au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4952 secunde