Analiză pozitivă a rutieriștilor: patru accidente în șapte zile

138
Analiză pozitivă a rutieriștilor:  patru accidente în șapte zile - analizapozitivaarutieristilor-1391450690.jpg
Polițiștii rutieri constănțeni au făcut o analiză a accidentelor rutiere produse, în ultima săptă-mână, pe drumurile din județul Constanța. Astfel, în județul nostru au fost înregistrate, într-o săptămână, patru accidente rutiere, soldate cu cinci persoane rănite ușor. 
Principalele cauze de producere ale accidentelor au fost viteza neadaptată la condițiile de drum (două accidente), neacordarea priorității pietonilor angajați în traversare pe marcajul pietonal (un accident) și traversarea neregulamentară a pietonilor (un accident). 
De asemenea, din studiile efectuate de rutieriști aflăm că cele mai multe accidente au fost înregistrate în ziua de miercuri, în timp ce luni, joi, vineri și duminică au fost declarate zile fără accidente rutiere. 
Două accidente de circulație din ultima săptămână s-au produs în municipiul Constanța, dintre care unul pe bulevarde, iar altul pe străzi. 
"Pentru reducerea numărului de accidente rutiere soldate cu victime omenești polițiștii rutieri vor organiza zilnic acțiuni, exclusiv pe principalele cauze generatoare de evenimente rutiere relevate prin analiza de risc, în intervalele de timp în care au fost înregistrate un număr foarte mare de accidente dar și acțiuni preventiv - educative în rândul participanților la trafic", precizează Cristina Vasile, purtă-torul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5633 secunde