Anchetă la centrele de fier vechi care nu plătesc datoriile la stat

109

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au documentat, ieri, activitatea infracțională a unui bărbat, de 36 de ani, din Cuza Vodă, și a unei firme, cu sediul social în Castelu. 

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în perioada ianuarie 2011 - mai 2012, bărbatul de 36 de ani, în calitate de asociat unic și administrator al societății comerciale, a desfășurat activități de comerț cu deșeuri metalice, ocazie cu care a reținut și nu a vărsat, cu intenție, în termen de 30 zile, de la scadență, sumele reprezentând contribuții cu reținere la sursă (contribuția la Fondul pentru mediu), în valoare de 145.000 lei.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. 

Pe de altă parte, și o afaceristă din Mangalia este cercetată pentru evaziune fiscală. Elena B., de 58 de ani, este acuzată că, în perioada septembrie 2009 - august 2012, a reținut și nu a virat la bugetul consolidat al statului suma de 13.700 de lei, reprezentând impozite și contribuții cu reținere la sursă. 

Cercetările sunt continuate de polițiști, cu suspecta în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Martie 2013
Stire din Eveniment : Constănțean lovit de tren
Pagina a fost generata in 2.4454 secunde