Anchetă la IPJ Constanța, după ce un tâlhar căutat de cinci luni a acuzat că a fost bătut de mascați

1261
Anchetă la IPJ Constanța, după ce un tâlhar căutat de cinci luni a acuzat că a fost bătut de mascați - talharretinut2-1625592600.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 32 de ani, dat în urmărire pentru că se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea, a fost reținut de polițiști, în urma unei descinderi care a avut loc, marți dimineață, în jurul orei 4.30. Astfel, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale însoțiți de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au descins la o adresă din Palazu Mare, unde aveau informații că se afla Eduard Cosmin S. Bărbatul a fost condamnat, în februarie 2021, la șase ani de închisoare, pentru comiterea unei tâlhării calificate. Aceasta a fost acuzat că împreună cu alți trei complici ar fi pătruns, în noaptea de 2 spre 3 octombrie 2018, în incinta unei ferme din Valu lui Traian, unde i-au bătut pe paznici și au furat mai multe animale, telefoane și un laptop.

Marți dimineață, bărbatul a fost ridicat de la locuință și dus în Arestul IPJ Constanța; odată ajuns, inculpatul a acuzat că se simte rău și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, unde a primit îngrijirile medicale necesare. Ulterior, acesta a fost transportat la Penitenciarul Poarta Albă, în vederea executării pedepsei privative de libertate.

În după-amiaza zilei de ieri, însă, tatăl suspectului a sunat la 112 și a semnalat că fiul lui a ajuns la Spitalul Județean Constanța pentru că a fost bătut de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. „Cu privire la acest aspect, conducerea IPJ Constanța a dispus verificarea celor sesizate, prin Biroul Control Intern, pentru stabilirea situației de fapt”, au transmis reprezentanții inspectoratului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5837 secunde