Angajări la Jandarmeria Constanța. Mai multe posturi, scoase la concurs din sursă externă

665
Angajări la Jandarmeria Constanța. Mai multe posturi, scoase la concurs din sursă externă - xposturijandarmi-1633602442.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa organizează concursuri pentru ocuparea a 11 posturi de execuţie vacante de subofițer, prin încadrare directă sau rechemare în activitate. Este vorba despre următoarele posturi: 1 post subofițer tehnic principal la Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar Protecția Mediului din cadrul Serviciului Logistic, 1 post subofițer magaziner principal la Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar Protecția Mediului din cadrul Serviciului Logistic, 1 post subofițer administrativ principal, la Compartimentul Marketing și Achiziții; 1 post subofițer tehnic principal la Compartimentul Auto din cadrul Serviciului Logistic, 1 post subofițer tehnic principal la Compartimentul Comunicații din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației, 1 post subofițer tehnic principal la Compartimentul Tehnologia Informației din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației, 2 posturi de subofițer administrativ principal la Serviciul Financiar, 1 post de subofițer casier principal la Serviciul Financiar, 1 post subofițer administrativ principal la Compartimentul Intendență din cadrul Serviciului Logistic, 1 post subofițer administrativ principal la Compartimentul Popota de Unitate din cadrul Serviciului Logistic.

Cererile de înscriere la concursuri și celelalte documente solicitate se depun online până la data de 15.10.2021 (inclusiv), ora 16.00, iar documentele constitutive ale dosarului de recrutare se depun online, până la data de 20.10.2021 (inclusiv), ora 16.00, conform precizărilor din anunțurile de concurs postate pe site-ul www.jandarmeriaconstanta.ro.

Probele de concurs vor avea loc în data de 6.11.2021.

Informaţii suplimentare despre înscriere se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618969, int. 24537/24538 în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00 sau prin consultarea anunțurilor publicate pe site-ul instituției, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro, secțiunea Carieră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3937 secunde