Pățania unui turist din București pe litoral: și-a pierdut portofelul, iar jandarmii l-au găsit cu ajutorul Facebook-ului

846
Pățania unui turist din București pe litoral: și-a pierdut portofelul, iar jandarmii l-au găsit cu ajutorul Facebook-ului - xjandarmi-1627802566.jpg
Cu ajutorul jandarmilor constănțeni, un bărbat din București a reintrat în posesia actelor de identitate, legitimației de serviciu, permisului de conducere și a cardurilor bancare pierdute în stațiunea Mamaia.

Sâmbătă dimineață, 31 iulie, echipajul de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța, aflat în patrulare în zona Summerland din stațiunea Mamaia, a găsit un portofel. În interiorul acestuia, au fost găsite o carte de identitate, legitimația de muncă, permisul de conducere și mai multe carduri bancare. Posesorul a fost identificat și contactat de jandarmi, pe baza pozei din cartea de identitate și a contului personal de Facebook. Acesta a declarat că vineri noaptea a petrecut într-un club din zonă. A mai spus că după ce a părăsit clubul s-a așezat pe o bancă, a scos portofelul și l-a băgat în buzunarul de la spatele pantalonilor. Ulterior, la unitatea de cazare a constatat că a pierdut portofelul.

După ce s-a odihnit, și-a verificat contul personal de Facebook, jandarmii căutându-l pentru a îi înapoia bunul. S-a întâlnit cu aceștia, le-a mulumit și și-a recuperat portofelul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3083 secunde