TRAFIC AGLOMERAT PE AUTOSTRADA SOARELUI: aproximativ 30 de mașini pe minut!

2268
TRAFIC AGLOMERAT PE AUTOSTRADA SOARELUI: aproximativ 30 de mașini pe minut! - a2-1627803299.jpg

Articole de la același autor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, duminică dimineață, 1 august, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, dar și pe DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condiții de fluență, pe un carosabil uscat și vizibilitate bună.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, valorile de trafic sunt normale – 25-30 de autoturisme/minut.

Ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie, în zilele de 1 și 2 august a.c., în intervalul orar 12:00-20:00, sunt instituite restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe întreaga rețea rutieră, exceptând județele: Harghita, Suceava și Botoșani.

Pe magistrala 400, în apropierea stației CF Răstolnița, județul Mureș, traficul feroviar a fost reluat cu locomotive Diesel. Reamintim că în seara zilei de 31 iulie a.c., un copac a căzut pe locomotiva trenului care se deplasa pe relația Budapesta –Brașov, nefiind persoane rănite.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9331 secunde