”Cel mai bun sfat” primit de David Popovici la Jocurile Olimpice și momentul în care și-a ”pus mâinile în cap de fericire”

Duminică, 01 August 2021, 13:48
343
David Popovici nu a reușit să câștige o medalie la prima ediție a Jocurilor Olimpice la care a participat, dar impresia lăsată la Tokyo a fost pozitivă. În finala de la 100 de metri liber, David Popovici a terminat pe locul șapte cursa câștigată de campionul american Caeleb Dressel, cel care i-a oferit și un sfat prețios, despre care românul de 16 spune că este ”cel mai bun sfat pe care-l poate da cineva”. ”Mi-a spus că am un viitor strălucit și să nu mi se urce la cap. Cred că e cel mai bun sfat pe care poate să mi-l dea cineva. Știu că am nevoie de timp, răbdare și pasiune”, a declarat David Popovici, pentru Pro TV.

Alături de proba de la 100 de metri liber, David Popovici a evoluat pentru medalie și la 200 de metri liber, unde s-a clasat pe locul patru, la doar două sutimi de câștigătorul medaliei de bronz, brazilianul Fernando Scheffer.

Chiar dacă obținerea primei medalii olimpice din carieră a fost atât de aproape, David Popovici susține că nu a fost în niciun moment dezamăgit, ba chiar din contră.

”Eu mi-am pus mâine în cap de fericire pentru rezultatul pe care l-am scos. Acum câteva luni nu mă gândeam la așa ceva”, a recunoscut David Popovici.

Înotătorul român a mai participat și la 50 de metri, unde nu a reușit să se califice în finală.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.425 secunde