Antrenamente comune cu militarii americani, în Marea Neagră

113
Antrenamente comune cu militarii americani, în Marea Neagră - usnavy050920n3541a003theguidedmi-1415347114.jpg

Articole de la același autor

Militarii Forțelor Navale Române se vor antrena alături de echipajul distrugătorului american USS ROSS, în cadrul exercițiului Black Sea Resolve 14.2, care se va desfășura astăzi, în apele teritoriale și zona contiguă.

Forțele Navale Române participă la exercițiu cu corvetele Cam. HORIA MACELARIU și Vam. EUGENIU ROȘCA, un elicopter IAR 330 Puma Naval iar Forțele Aeriene Române cu două aeronave MiG-21 LanceR.

Activitățile ce se vor desfășura pe mare au ca scop instruirea comună a militarilor americani și români prin desfășurarea unor exerciții ce presupun interdicția maritimă, căutarea și descoperirea de submarine, precum și proceduri de identificare și urmărire a țintelor aeriene.

***

Exercițiul Black Sea Resolve reprezintă o continuare a acțiunilor întreprinse în spiritul dezvoltării bunei cooperări între Forțele Navale Române și cele ale Statelor Unite ale Americii în cadrul Parteneriatului Strategic existent, și se înscrie în pachetul de măsuri ordonate pentru creșterea nivelului de încredere și securitate în Marea Neagră. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5058 secunde