Apelul unui medic de la Ambulanța Constanța: "Nu ascundeți simptomele Covid-19!"

388
Apelul unui medic de la Ambulanța Constanța:

Articole de la același autor

Un medic și un ambulanțier din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au intrat în izolare, după ce, în noaptea de miercuri spre joi, au intervenit la o solicitare la un pacient care nu a specificat că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu Covid-19.

Astfel, în cursul nopții, echipajul SAJ Constanța a ajuns la pacientul care acuza o criză de astm. În timpul anamnezei, pacientul a mărturisit cadrului medical faptul că, în urmă cu puțin timp, i-au fost recoltate probe pentru testul Covid-19 și aștepta rezultatul, deoarece intrase în contact cu o persoană confirmată pozitiv pentru coronavirus.

"Doresc să îi rog pe cei care sună pentru probleme medicale la 112, să nu ascundă adevărul, să spună dacă prezintă febră, dacă tușesc, dacă respiră greu, dacă au intrat în contact cu cineva confirmat cu Covid-19. Altfel o să se ajungă în situația de a ajunge foarte târziu la un caz, deoarece nu o să mai avem suficiente echipaje", a afirmat dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul SAJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4079 secunde