Aproape 60 kilograme de pește, confiscate de polițiștii de frontieră

91
Aproape 60 kilograme de pește, confiscate de polițiștii de frontieră - aproape60kilo-1400145191.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au prins doi bărbați care transportau, cu o ambarcațiune cu motor, 57 de kilograme de pește din specii diferite, fără documente legale.


Ieri, în jurul orei 4.45, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Chilia au oprit pentru control, în zona de competență, o ambarcațiune cu motor în care se aflau doi bărbați. În urma controlului, în ambarcațiunea din fibră de sticlă au fost găsite 57 kilograme pește din speciile somn și crap, un proiector, un acumulator auto și o unealtă înțepătoare.


Cei doi bărbați, domiciliați în județul Tulcea, nu au putut prezenta documente justificative pentru activitatea de pescuit desfășurată, astfel încât polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ambarcațiunea cu motor și celelalte bunuri, evaluate la aproximativ 1.000 lei, iar peștele a fost predat spre valorificare unei societăți comerciale de profil conform procedurilor legale.
Bărbații sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de "pescuitul comercial în habitatele piscicole naturale, prin orice metode și mijloace, al peștelui și al altor viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție și în zonele de protecție" și "deținere, transport sau comercializare fără documente legale a peștelui".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4031 secunde